Portal Rasmi KSAH | Copyright: Kolej Sultan Abdul Hamid

updated: 25/01/17

Selamat Datang Ke Portal Rasmi Kolej Sultan Abdul Hamid > Pelbagai > Dasar Privasi

DASAR PRIVASI

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.

Maklumat Yang Dikumpul:

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa pengunjung melayari portal ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung melalui e-mel.

Pautan Kepada Laman Web Lain:

Portal ini mempunyai pautan ke lain-lain laman web (Kerajaan dan bukan Kerajaan). Dasar privasi ini hanya terpakai untuk portal ini sahaja. Laman web yang terdapat dalam pautan portal ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza. Pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Pindaan Dasar:

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Melalui laman web ini, pengunjung akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara digunakan dan bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

 

PELBAGAI

> Soalan Lazim (FAQ)

> Komen & Maklum Balas

> Penafian

> Dasar Privasi

> Peta Laman

> Hak Cipta

Penafian: Kolej Sultan Abdul Hamid tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Mana-mana agensi yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen yang disyorkan oleh            Kolej Sultan Abdul Hamid.

::: Dibangunkan oleh: Jawatankuasa Pembestarian Sekolah KSAH :::